Патрульні наздогнали у Львові п'яного «муніципала»

15:50 28 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

21-річний молодик сподівався повернути отримані кредити завдяки злочинам.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в середу: «Сьогодні орієнтовно о 2:30 ночі два екіпажі, серед яких – командирський, помітили на проспекті Чорновола підозрілу особу біля припаркованого автомобіля «Audi». Поліціянти підійшли ближче і дана особа почала дуже швидко втікати. Однак далеко не забіг. Його затримали і разом з чоловіком підійшли до згаданого автомобіля».

«На замку дверей були ушкодження. При поверхневій перевірці у 21-річного чоловіка виявили ніж, газовий балончик «Терен 4», квитанції з ломбардів, квитанції про отримання кредитів. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського району», – поінформували також в управлінні патрульної поліції

«Патрульні знайшли власника автомобіля, який написав заяву про спробу проникнення в його автомобіль. У ножа, який знайшли у затриманого, був зламаний кінець. У замку згаданого автомобіля знайшли схожий фрагмент від ножа. Пояснювати свої дії щодо автомобіля чоловік відмовився, а ось за ніж зазначив, що «зламав його коли відкривав паштет». Далі справою займаються слідчі», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області  в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Натомість на порталі оперативних новин «Varta1» поінформували: «Як нам стало відомо з власних джерел, цей чоловік є працівником «Муніципальної варти», який перебував у стані алкогольного сп`яніння. На даний час слідство з’ясовує – чи причетний цей працівник до вчинення даного злочину. Свідки зазначають, що поліціянти наздогнала його тоді, коли він втікав від автомобіля».

А невдовзі в прес-службі Львівської міськради повідомили: «Сьогодні вночі орієнтовно о 02.30 на проспекті Чорновола працівниками патрульної поліції було затримано працівника ЛКП «Муніципальна варта» з підозрою в проникненні в автомобіль з уламками ножа. Хлопець 1996 року народження, перебував у стані алкогольного сп’яніння».

Начальник управління безпеки міста Юрій Діль запевнив: «Сьогодні ж збираємо термінову нараду з колективом та керівництвом ЛКП «Муніципальна варта». По цьому випадку буде проведено службове розслідування. Звільнення працівника неминуче. Також важливо з’ясувати причетність працівника до цього випадку. Найближчим часом буде проведено реорганізацію діяльності ЛКП з більш детальним підходом до навчального процесу самих працівників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів