Патрульні наздогнали у Львові перехожого з торбою наркотиків

09:24 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Екіпаж патрульної поліції зауважив на вулиці Варшавській чоловіка, який підозріло себе поводив.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «В руках він тримав чорний пакет, а коли побачив службовий автомобіль поліції – розвернувся й спробував заховатися. Інспектори вирішили перевірити його й зупинилися неподалік. Чоловік це побачив та почав втікати».

«Патрульні затримали його після недовготривалого переслідування й запитали – чому він втікав, а також попросили документи. Виявилося, що цей 36-річний громадянин – неодноразово судимий за злочини. Тоді його попросили відкрити пакет, який він мав при собі», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні аж здивувалися, коли побачили вміст торби. Там були сім пакетів із речовиною рослинного походження, згорток з кристалоподібною речовиною, 17 таблеток «Субітекс», 47 таблеток «Лірика», вісім таблеток «Габана», 10 таблеток «Неогабін». Пояснити, де він це взяв, чоловік відмовився», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«На місце події викликали слідчих та експертів з Шевченківського відділу поліції. Всі речовини вилучили на експертизу. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів