Нове майно родичів Медведчука та Козака, яке намагались приховати, виявили на Львівщині

12:57 26 вересня 2024 р.

Фото до новини

Суд арештував та передав в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) нову партію майна.

Про це інформує пресслужба ДБР, пише DailyLviv.com.

Працівники ДБР продовжують активно виявляти та передавати у власність держави незаконно набуте майно родичів обвинувачених у держзраді екснардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака. За клопотанням ДБР суд арештував та передав в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) нову партію майна підприємства «Бетонбуд», яке його власники – рідні брати Медведчука та Козака приховали від фіскальних органів.

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн.

Раніше за клопотанням Бюро в управління держави перейшов завод з виробництва цегли у Львівській області вартістю понад 5 млн доларів США. Підприємство роками ухилялося від сплати податків, скеровуючи прибутки на фінансування збройної агресії росії проти України. У червні ДБР у взаємодії з СБУ повідомило про підозри фігурантам розслідування.

Нагадаємо, братів екснардепів Медведчука та Козака підозрюють у державній зраді.

Читайте такожЖурналісти знайшли львів'янку, на яку Медведчук і Козак переписали активи на сотні млн грн: хто вона

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів