Невідомі кинули в приміщення дільничного пункту міліції у Львові горючу суміш або димову шашку (відео, оновлено)

11:05 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, інформація щодо начебто вибуху, котрий стався під час пожежі, не має свого підтвердження – активісти з «Варта-1» дали недостовірну інформацію і вона ними ж була спростована.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 30 квітня:

«У Львові правоохоронці встановлюють причини загоряння дільничного пункту міліції Потерпілих у результаті цієї події немає. Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб, котрі причетні до підпалу дільничного пункту міліції.

Сьогодні, 30 квітня, о 3:50, на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового Львівського обласного управління ДСНС про те, що в приміщенні на першому поверсі на вулиці Єрошенка, 20 є задимлення. Начальник Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Дмитро Загарія, прокоментував ситуацію так:

«Сьогодні, близько першої години ночі, надійшло повідомлення від чергового вахтера гуртожитку, в якому розташований дільничний пункт міліції. Вона повідомила службу надзвичайних ситуацій, яка виїхала на місце пригоди та загасила пожежу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що невідомі розбили загратоване вікно дільничного пункту міліції Шевченківського райвідділу міліції. Всередині сталося невелике загоряння, яке було швидко локалізовано.

Інформація щодо начебто вибуху, який стався під час пожежі, не має свого підтвердження. Активісти з «Варта-1» дали недостовірну інформацію і вона ними ж була спростована».

Крім того, Дмитро Загарія повідомив, що розбивши вікно, невідомі кинули у приміщення горючу суміш, яка, зайнявшись, пошкодила частину стола. Документи, що зберігалися у дільничному пункті міліції, пошкоджені не були. Потерпілих немає.

Експерти встановлюють причини загорання. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Натомість на сайті агенції Укрінформ повідомили сьогодні, 30 квітня:

«Львівські правоохоронці заперечують повідомлення про вибух у відділі міліції. За їх інформацією у приміщенні сталося задимлення від шашки, яку закинули крізь розбите вікно невідомі. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Інформація щодо вибуху наразі не підтверджена. Одна із версій нічної події – невідомі розбили вікно у відділі міліції на вул. Єрошенка у Львові та вкинули туди димову шашку, від чого сталось сильне задимлення приміщення», – зазначила речниця обласної міліції Світлана Добровольська.

За її словами, правоохоронці розшукують осіб, причетних до підпалу. Внаслідок пожежі у відділі міліції частково пошкоджено вікно, підвіконник та стіл. Потерпілих немає. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Як інформував «ЩЛ», експерти встановлюють причини загоряння у Львові дільничного пункту міліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів