Експерти встановлюють причини загоряння у Львові дільничного пункту міліції (відео, оновлено)

09:27 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили в четвер у прес-службі МВС, правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб, котрі причетні до підпалу дільничного пункту міліції на вулиці Єрошенка, 20.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 30 квітня:

«У Львові правоохоронці встановлюють причини загорання у Львові дільничного пункту міліції. Потерпілих у результаті цієї події немає. Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб, котрі причетні до підпалу дільничного пункту міліції.

Сьогодні, 30 квітня, о 3:50, на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового обласного управління ДСНС про те, що у приміщення на вулиці Єрошенка, 20, на першому поверсі є задимлення. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що невідомі розбили вікно дільничного пункту міліції, який знаходиться за вказаною адресою.

Унаслідок пожежі частково пошкоджено вікно, підвіконник та стіл. Потерпілих немає. 

Експерти встановлюють причини загорання. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Натомість на громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «Вконтакте» інформують:

«Сьогодні, 30 квітня, приблизно о 1:00 пролунав вибух в Залізничному районі. В той бік поїхали пожежні машини. На місце вибуху прибув першим «Автомайдан Оновлений», який передав інформацію, що на вулиці Єрошенка вибухнув дільничий пункт міліції. Постраждалих не має, працюють МНС і пожежники».

Своєю чергою, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили в четвер: «30 квітня о 0:56 на вулиці Єрошенка в Шевченківському районі Львова виникла пожежа в приміщенні дільничного пункту Шевченківського РВ ЛМУ, що розташований на першому поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку «Львівського державного будинку техніки». Вогнем пошкоджено: віконну раму, підвіконник та письмовий стіл. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Постраждалих немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів