Нетверезі водії скоїли вночі у Львові чотири ДТП

11:45 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Патрульні склали за добу на території Львова на нетверезих водіїв12 протоколів.

У патрульній поліції повідомили сьогодні, 2 грудня, що нетверезі водії скоїли за ніч у Львові чотири ДТП. Зокрема, два з них відбулися на вулиці Кавалерідзе, де «Kia Sportage» вдарив припаркований автомобіль «Mazda CX7».

Патрульних викликав її власник. Очевидцем події став мешканець сусіднього будинку, який відзняв цей інцидент. Водій перебував у стані алкогольного сп‘яніння й намагався перекинути вину на свою дружину. Однак уникнути відповідальності не вдалося.

Від перевірки на стан сп‘яніння він відмовився. Відтак, на нього склали два протоколи, а саме за керування автомобілем у нетверезому стані та за скоєну ДТП. Також йому винесли постанову за відсутність водійського посвідчення.

Ще одна аварія відбулася між автомобілями «Daewoo» та «Opel», водій якого був у сильному стані алкогольного сп‘яніння. Пристрій драгер встановив – 2.25 проміле. Відтак, на нього оформили адмінматеріали за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння та скоєну автопригоду. 

Натомість нетверезий водій позашляховика» Range Rover» з результатом драгера 1.12 проміле влетів на швидкості у світлофор на перетині вулиць Любінської та Окружної й пошкодив огорожу. Він пояснив, що не встиг загальмувати на червоне світло.

Унаслідок цієї ДТП ушкодження отримав автомобіль «Skoda Fabia». Винуватець ДТП отримав два протоколи: за ДТП та керування в стані алкогольного сп‘яніння.

А неподалік на вулиці Виговського зіштовхнулися «Daewoo» та «Москвич». На 30-річного водія «Москвича», який відмовився від перевірки на стан сп‘яніння склали протоколи за ДТП та керування напідпитку, також винесли постанову за відсутність водійського посвідчення. 

Відтак, за добу з 9-ї ранку 1 грудня до 9-ї ранку 2 грудня на території Львова протоколи склали на 12 нетверезих водіїв. Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, на сторінці патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів