Не мав грошей на квиток, тож вкрав автобус і поїхав ним додому

16:03 8 листопада 2023 р.

Фото до новини

Поліція заарештувала 22-річного хлопця, який викрав автобус.

Як з’ясувалося, він зробив це, щоб повернутися з Лемборка  до Гдині. Раніше він був змушений перервати свою поїздку на поїзді, оскільки не мав квитка. Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

У неділю вранці правоохоронці отримали повідомлення про викрадення автобуса Setra, який зник з автостоянки вокзалу. Інформація про викрадений автобус була негайно передана до підрозділів поліції в Поморському регіоні. Результат не забарився.

Читайте також:  Українець в Польщі вдавав зі себе працівника банку та обкрадав людей

Поки слідчі складали протокол, у Гдині місцеві поліціянти зупинили вказаний автобус для перевірки. За кермом перебував 22-річний житель цього міста, який не мав водійських прав.

Як встановила поліція, 22-річний хлопець повертався до Гдині зі Свідвіна потягом у суботу ввечері. Однак у нього не було квитка, тому пізно ввечері він зійшов на станції в Лемборку. Проте відчайдух не збирався здаватися, тож викрав автобус з прилеглої автостоянки і вирушив ним додому.

Молодика заарештували і в понеділок передали поліції в Лемборку, де йому були пред’явлені звинувачення в крадіжці зі зломом.

Нагадаємо, поляк втратив 40 тисяч злотих, листуючись в Інтернеті з нібито американською військовою в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів