На головному залізничному вокзалі Львова затримали двох псевдоволонтерів

11:45 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Сергія Круглова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Сергій Круглов повідомив про перші результати боротьби проти шахраїв.

Активіст громадської організації «Дорожній контроль. Львів» Сергій Круглов розмістив учора, 2 квітня, ввечері на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» фотографії затриманих на залізничному вокзалі псевдоволонтерів і повідомив:

«Боротьба з псевдоволонтерами у Львові, продовжується. По ситуації з львівським залізничним вокзалом. На місце події приїхали Наталія Шелестак, Юрій Мартинюк, Сергій Круглов, Діль Юрій, потім ще під'їхав Олег Радик.  Там сьогодні міліцією було затримано відразу двух псевдоволонтерів.

Один з – БФ «Люди сильні духом», а другий – з «Міжнародної академії козацтва». Представник «козацтва» ходив у камуфляжній формі та збирав кошти на АТО. За псевдоволонтера з «Людей сильних духом» приїхав кординатор-шахрай, який так і не назвав свого прізвища і хто він такий (шахраї є шахраї).

Мєнти злили «козакам» мій телефон, який я зазначив при написанні заяви до міліції. До мене вже дзвонили «козаки» з Києва – сказали що в них ніби є спецбатальйон «Вікінг» і що вони по цілій Україні займаються волонтерством.

Дзвонив старший мужик і представився, що він «БАТЯ-УНСО» )) По розмові ніби адекватний )) Сказав, що по Львову від них ходить тільки одна людина по вокзалі, а всіх решта можна «пизд#ти і стріляти» ))))

Той що збирав на АТО від імені «козаків», зізнався, що він раніше працював в БФ «Люди сильні духом», і розповів, що там йому давали 30% від зібраних коштів, потім його там облили зеленкою та познущалися (кординатори) і вигнали. Зараз він збирає гроші «козакам-вікінгам». За день він назбирує близько 1400-1600 грн., отримує за це 108 грн. (8%).

На першому фото (ліворуч) псевдокординатор Артур – від БФ «Люди сильні духом», який приїхав в міліцію за своїм підлеглим «дружбаном», а другий, ц військовій формі і «шнурках», це представник «вікінгів-козаків». Відео буде незабаром».

Як інформував «ЩЛ», львівські активісти й правохоронці оголосили війну псевдоволонтерам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів