На вулицях Львова з ініціативи правоохоронців встановлено 120 камер відеоспостереження

11:43 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Розмістили їх у місцях паркування автотранспорту та біля під’їздів будинків в житлових мікрорайонах з метою профілактики злочинності та запобіганню скоєння правопорушень.

Про це, як інформує сьогодні, 10 жовтня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, повідомив учора на прес-конференції його начальник – генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк. Із його слів, у наступному році планується встановити ще понад 300 камер відеоспостреження у центральній частині та у всіх мікрорайонах Львова. А особливо – у так званих «спальних» районах, де найбільший рівень концентрації квартирних крадіжок.

«Починаючи з наступного року, буде виділено більше 900 тисяч гривень на встановлення камер відеоспостереження по всьому місту, які будуть заведені в центр оперативного реагування міліції. Фактично, будемо намагатися закрити відеокамерами спостереження всі, без виключення, стратегічні напрямки. Завдяки цій технології, робота правоохоронних органів суттєво полегшиться у пошуках злочинців», - зазначив Олександр Рудяк. А також запевнив, що в країнах Західної Європи така система роботи правоохоронців вже опрацьована і дієва, бо авдяки відеозйомці і спеціальній програмі, міліціонерам простіше буде встановити особу і знайти правопорушника після скоєння ним першого злочину і не допустити скоєння ним наступних правопорушень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів