На Самбірщині після вибуху гранати знайшли тіла двох чоловіків

12:06 9 жовтня 2024 р.

Фото до новини

8 вересня близько 13.00 у недобудованому будинку, розташованому в одному з сіл Самбірського району, стався вибух.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Попередньо встановлено, що 40-річний мешканець села загинув внаслідок вибуху гранати, а його 38-річний односельчанин - помер природною смертю. Чоловіки кілька днів поспіль розпивали спиртне. За фактами відкриті кримінальні провадження.

Як встановили співробітники Самбірського районного відділу поліції, 8 вересня близько 13.00 у недобудованому будинку, розташованому в одному з сіл Самбірського району, стався вибух. На місці події працювали слідчо-оперативна група Самбірського районного відділу поліції, експерти-вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Читайте також: На Львівщині чоловік кинув гранату на подвір’я та втік на авто

В одній з кімнат будинку правоохоронці виявили тіло власника – 40-річного місцевого жителя, без ознак життя. Встановлено, що смертельні травми він отримав внаслідок вибуху гранати, яку сам і підірвав.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство», а також за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліціянти встановлюють походження боєприпаса.

Читайте також: Вибух гранати у Львові: чернігівець помер, львів'янин - в лікарні

Окрім того, в іншій кімнаті будинку правоохоронці виявили тіло 38-річного односельчанина загиблого - без ознак життя та без ознак насильницької смерті. Встановлено, що він разом з власником недобудови кілька днів поспіль розпивали спиртне.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «природна смерть».

Нагадаємо, у липні гранатою у Львові підірвався чоловік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів