На Львівщині чоловік кинув гранату на подвір’я та втік на авто

11:26 17 липня 2024 р.

Фото до новини

Встановлено, що вибухнула граната, ймовірно, Ф-1

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Постраждалих внаслідок вибуху немає. За скоєне, зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк до семи років.

Повідомлення про вибух, що стався на території домогосподарства в одному з сіл Червоноградського району Львівщини, надійшло у поліцію 16 липня близько 13:15. За словами заявника, невідомий кинув гранату на подвір’я та втік на авто. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, пошкоджена огорожа.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, спеціалісти криміналісти, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Читайте також: З вікна автомобіля у Луцьку невідомий кинув гранату в людей (відео)

Правоохоронці затримали 50-річного жителя Львова у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановлюють мотиви скоєного.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження боєприпасу.  Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

До теми:

На Львівщині чоловік кинув гранату у Мercedes

Вибух на Прикарпатті: кинув гранату біля приватного будинку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів