На Пустомитівщині знайшли вибухові пристрої

16:12 13 вересня 2016 р.

Небезпечні знахідки передали експертам.

Сьогодні, 13 вересня, слідчі, які розслідують скоєний 29 серпня біля Старого Села в Пустомитівському районі замах на львівського бізнесмена, знайшли там два саморобні вибухові пристрої й віддали їх на експертизу. Заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції Руслан Домніцак пояснив: «Наразі перевіряється – чи могли вони бути виготовлені для замаху на львівського бізнесмена».

Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліці , де також нагадали, що 29 серпня поблизу Старого Села внаслідок вибуху автомобіля «Мерседес» загинули троє охоронців очільника львівського підприємства. Ще один – отримав поранення. Натомість бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі позаду, не постраждав.

Як встановили правоохоронці, вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття і приведений в дію дистанційно, після чого авто було обстріляно з автоматичної зброї. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України про умисне вбивство, який передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів