На полюванні біля Бібрки загинув екс-депутат і бізнесмен

20:32 2 листопада 2013 р.

Фото до новини

Вбивство через необережність - так поки що класифікували правоохоронці те, що трапилося під час полювання на кабана у Перемишлянському районі.

Сьогодні о 15.10 через номер 102 надійшло повідомлення про те, що під час полювання у Перемишлянському районі був смертельно поранений львів’янин, 1971 року народження. Про це «Щоденний Львів» дізнався від начальника відділу зв’язків із громадськістю ГУМВС у Львівській області підполковника міліції Світлани Добровольської. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Кримінальна справа порушена за статтею 119 - вбивство через необережність. 

За неофіційною інформацією, в районі Бібрки мисливці полювали на кабана, який заховався в очереті. Один із мисливців – Андрій Панас - пішов в очерет виганяти звіра. Шелест очерету інші мисливці приписали кабанові і почали стріляти. При цьому один постріл влучив у людину. Травма шиї, якої зазнав потерпілий, була несумісна з життям, він одразу помер. Стріляв мисливець, 1960 року народження, із зареєстрованої гладкоствольної рушниці, який порушив одне з найважливіших правил полювання – не стріляти на звук (шурхіт чи шелест),  а тільки тоді, коли чітко побачиш звіра, поблизу якого не буде людей. 

Андрій Панас - колишній депутат Львівської міської ради від Партії реформи і порядок. Його біографія на сайті міськради подавалася так:  «Народився 27 червня 1971 р. у селі Грімне Городоцького району Львівської області. Одружений, виховує дві доньки.З  1978-го по 1988 роки навчався у середній школі №82 у Львові. У 2000 році Андрій Панас закінчив житлово-комунальний технікум. Трудову діяльність розпочав у 1995 році, працював на посаді  директора в КП «Базальт» до 2001 року. З 2002 року працює на посаді директора в ТзОВ «ЛьвівЦентрбуд». Громадською роботою розпочав займатися у 1998 році, коли був обраний депутатом  Львівської міської ради. У 2002 році повторно обраний депутатом Львівської міської ради. У березні 2006 року обраний депутатом Львівської міської ради за списками партії «Реформи і порядок», член постійної депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та охорони історичного середовища».

Андрія Панаса пов’язували зі львівськими ресторанами-клубами «Лайм» і «Маестро». 

Нагадаємо, у вересні на Львівщині чиновник ОДА застрелив на полюванні колегу з облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів