На перехресті в Стрию заснув за кермом п’яний суддя

12:45 16 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Патрульні через гучномовець повідомили водію, що він може їхати, однак той не реагував.

У патрульній поліції Львова повідомили сьогодні, 16 грудня, що вчора близько 17-ї години вечора екіпаж її працівників, проїжджаючи зауважив на перехресті у Стрию, що автомобіль «Hyundai Sonata» продовжував стояти там зі заведеним двигуном після того, як засвітилося зелене світло світлофора. Патрульні через гучномовець повідомили водію цього автомобіля, що він може їхати, однак той не реагував.

А коли інспектори підійшли до нього, аби з‘ясувати обставини, то побачили що він сидить зі заплющенинми очима. Хвилюючись про здоров’я водія, патрульні відчинили двері й відчули різкий запах алкоголю від водія, який заснув за кермом.

Інспектори довго не могли привести його до тями – він не хотів розплющувати очі. А під чаc перевірки документів він пред‘явив, окрім водійського, ще й посвідчення судді зі закінченим терміном дії.

Виявилося, що він є суддею без повноважень місцевого суду. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння він відмовився. Відтак, на нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння.

Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, на сторінці патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото й відео з місця події. Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» розповіли, що за кермом заснув суддя Стрийського міського суду Юрій Ярославович Андрейків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів