На митниці у Краківці забрали новий одяг і парфуми, про які забув буковинець

13:02 31 березня 2021 р.

Фото до новини

Працівники Галицької митниці запобігли незаконному ввезенню одягу та парфумів вартістю майже 200 тис. грн.

Сьогодні 30.03.2021, у пункт пропуску «Краківець-Корчова» з Республіки Польщі смугою руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус під керуванням громадянина України, 42-річного мешканця Чернівців. У декларації він вказав, що перевозить вживані меблі. Однак під час митного контролю в багажному відділенні авто працівники митниці виявили 50 одиниць одягу та 14 упаковок парфумів, про які водій не вказав у декларації. Всі речі нові, з цінниками європейських виробників. 

Про це повідомила Галицька митниця Держмитслужби, пише Dailylviv

За цим фактом за ст. 472 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Незадекларований товар вилучено. Його точну вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Нагадаємо, що згідно з наказом Державної митної служби України з 30 березня виконання обов’язків начальника Галицької митниці Держмитслужби покладено на Андрія Колобродова. Він - випускник Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, а у 2009 році закінчив Національну академію СБУ та розпочав свою військову кар’єру в органах СБУ . Раніше А. Колобродов проходив службу на оперативних посадах в ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та займав керівні посади в Головному управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки. Також нагороджений відомчою відзнакою «вогнепальна зброя».
Звільнився з органів СБУ за власним бажанням у лютому 2021 року, після чого працевлаштувався до Державної митної служби України. Працював в.о. заступника координаційно – моніторингової митниці Держмитслужби.

Призначили начальника Галицької митниці Держмитслужби: на три місяці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів