На Львівщині зупинили викрадені автомобілі

12:40 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Мостиського загону завадили буковинцю й жителю Львівщини перетнути українсько-польський кордон на викрадених автомобілях.

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Учора житель Чернівців намагався потрапити до Польщі через пункт пропуску «Шегині». Однак, під час перевірки відбулося спрацювання бази даних «Інтерполу» щодо автомобіля марки «Мерседес». Прикордонники з’ясували, що транспортний засіб 57-річного буковинця розшукується через викрадення на території України».

«А в сусідньому пункті пропуску «Краківець» прикордонниками Мостиського загону виявлено викрадену за кордоном автівку. Легковим транспортним засобом марки «Форд» до сусідньої країни прямував 33-річний уродженець Львівщини. Правоохоронцями встановлено, що автомобіль перебуває у базі даних «Інтерпол» з серпня, коли був викрадений на території Іспанії», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Про ці факти прикордонники поінформували чергового Укрбюро «Інтерполу». Розшукувані транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції для з’ясування усіх обставин правопорушення», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів