На Львівщині зупинили таджиків

17:40 12 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону затримали іноземців, які поза пунктом пропуску пробиралися до Польщі.

Про це повідомили в четвер, 12 вересня, у Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Інформацію про появу двох підозрілих невідомих осіб поблизу кордону правоохоронці отримали від місцевих жителів. Для перевірки інформації одразу вибув прикордонний наряд, який біля українсько-польського кордону і затримав двох чоловіків». Порушниками виявилися громадяни Таджикистану. 29-річні іноземці розповіли охоронцям кордону, що мали намір в обхід пункту пропуску «Шегині» незаконно потрапити до країн ЄС. Чоловіки потрапили до України законно та мали з собою усі необхідні документи», – поінформували також у ДПСУ.
«Затриманих доставлено до підрозділу охорони кордону. Наразі за спробу незаконного перетинання кордону їм доведеться відповідати перед судом», – повідомили також у ДПСУ.

«Військовослужбовці Львівського загону теж затримали іноземців, які мали намір потрапити до країн ЄС у незаконний спосіб. Інформацію про появу незнайомців біля українсько-польського кордону повідомив прикордонникам відділення інспекторів «Рава-Руська» місцевий мешканець», – розповіли також у ДПСУ.

«Невдовзі група незнайомців була затримана. Ними виявилися двоє чоловіків не слов’янської зовнішності. Затримані повідомили прикордонникам, що є громадянами Таджикистану», – поінформували також у ДПСУ.

«Іноземці доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та притягнення до відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (езаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України)», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів