На Львівщині змовилися селищний голова і директор підприємства-виконавця робіт

11:58 10 квітня 2023 р.

Фото до новини

На лаві підсудних селищний голова та директор підприємства за недобросовісну реконструкцію спортивного майданчика зі збитками на 600 тисяч гривень.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальні акти стосовно одного з діючих селищних голів Червоноградського району та директора фірми-підрядника.

Посадовця обвинувачують у службовій недбалості, а директора підприємства у заволодінні чужим майном та службовому підробленні.

Розслідуванням встановлено, що між селищною радою та очолюваним обвинуваченим товариством було укладено договір на реконструкцію спортивного майданчика у селищі.

Директор підрядної організації використав службове становище та завищив об’єми, вартість виконаних робіт та використаних матеріалів по об’єкту. Склав недостовірні акти виконаних будівельних робіт та надав їх для оплати.

А селищний голова не провів належного контролю з виконання підрядником будівельних робіт на території підпорядкованого селища. Він також не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря, зазначеного в актах виконання робіт.

Тож селищний голова на підставі наданих актів безпідставно переказав на рахунок підрядника близько 600 тис грн.

У Львові інженер крав кошти на трьох велодоріжках

Роздав 27 га землі: ДБР повідомило про підозру керівнику Держгеокадастру Львівщини

Ексголові РДА і голові ОТГ на Львівщині загрожує до 8 років в'язниці

 

Шахрайство на Львівщині в рамках програми «Нова українська школа»: на 1 млн грн

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів