На Львівщині зґвалтували 18-річну дівчину

15:05 18 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Слідчі поліції на Львівщині підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини з Івано-Франківської області 27-річного жителя Перемишлянщини.

Про це повідомили в середу, 18 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 11 березня в Перемишлянське відділення поліції звернулася зі заявою про зґвалтування 18-річна жителька Івано-Франківської області. Як повідомила заявниця, її зґвалтували в лютому в одному з закладів громадського харчування в Перемишлянах.

Слідчі Перемишлянського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області з’ясували, що 17 лютого близько 23.00 27-річний у приміщенні одного з кафе-барів зловмисник, 27-річний жителя Перемишлянщини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо заявниці без її згоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів