На Львівщині затримали завантажений деревиною «КамАЗ»

16:40 21 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці перевіряють законність порубки 32 дубів, виявлених у Городоцькому районі Львівщини.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що небайдужі жителі села Вишня на Городоччині виявили лісовоз «КамАЗ», завантажений деревиною, затримали його та повідомили про подію 20 лютого близько 18.00 у поліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці з’ясували особу водія – 60-річного жителя Самбірського району, котрий перевозив 32 дубові колоди. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі до трьох років. Правоохоронці також з’ясовують походження деревини, вирішується питання про накладення арешту на зрубані колоди та на транспортний засіб, яким здійснювалось їх перевезення.

Як інформував «Щоденний Львів», дільничні офіцери виявили на приватній пилорамі одному із сіл на Яворівщині зрубані колоди сосни і липи без маркування та дозвільних документів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів