На Львівщині затримали викрадача вантажівки

18:40 11 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У суботу, 11 січня, об 11.35 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Дернів у Кам’янка-Бузькому районі Львівщини викрали автомобіль «Фіат Добло» місцевого жителя.

Про це розповіли в суботу, 11 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що негайно в області було введено спеціальну поліцейську операцію «Перехоплення». До розшуку автомобіля та зловмисника задіювались інспектори секторів реагування патрульної поліції, оперативники та працівники інших служб Кам’янка-Бузького відділу поліції, а також екіпажі управління патрульної поліції Львівської області.

Викрадача затримали в селі Гамаліївка на Пустомитівщині після того, як він скоїв зіткнення з вантажівкою «Рено». Ним виявився 26-річний мешканець Харківської області, раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю.

За цим фактом слідчі Кам’янка-Бузького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі до восьми років. Працівники поліції доставили зловмисника у лікарню для надання медичної допомоги.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали винуватця загибелі дитини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів