На Львівщині затримали вбивцю прикордонника

09:00 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Військової прокуратура Львівського гарнізону здійснює досудове розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства старшини відділення інспекторів прикордонної служби «Сянки» ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, де також розповіли: «18 березня о 12.48 під час несення служби у прикордонному наряді солдат строкової служби здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї в 35-річного старшину та наніс удари в різні частини тіла потерпілого. Від отриманої травми військовослужбовець помер дорогою до лікарні».

«Досудове розслідування в кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) здійснюється територіальним управлінням ДБР у Львові, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону. Солдата затримано», – поінформували також у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

«У військовій прокуратурі підтвердили, що вбивство прикордонника на Львівщині було умисним. Підозрюють, що 35-річного старшину спершу побив 21-річний строковик, а потім ще й вистрелив йому в спину. Пораненого одразу забрала карета швидкої, та врятувати його не вдалося – під час транспортування чоловік помер», – повідомила «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів