На Львівщині затримали торговців зброєю

12:00 1 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Оперативники управління карного розшуку та слідчі поліції Львівщини викрили та припинили спільно з працівниками Управління Служби безпеки України у Львівській області діяльність торгівців зброєю.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: Троє осіб віком 38, 36 та 32 роки, жителі Кам‘янка-Бузького, Пустомитівського та Миколаївського районів, один фз яких – військовослужбовець, переробляли стартові пістолети у бойові та реалізовували їх мешканцям Львівської області за ціною від шести до семи тисяч гривень за одиницю. Вчора, 31 січня, у Миколаївському районі правоохоронці затримали зловмисників під час реалізації шести одиниць зброї».

«Правоохоронці виявили у зловмисників вісімнадцять пістолетів, перероблених для відстрілу бойових набоїв та більше ста патронів калібру дев’ять міліметрів. Вилучена зброя та боєприпаси скеровані на експертизу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Один з підозрюваних затриманий. Досудове розслідування триває», – повідомили також прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

На сторінці Управління Служби безпеки України у Львівській області опублікували фоторепортаж із місця затримання торговців зброєю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів