На Львівщині затримали п’ятнадцятирічних злодіїв

17:20 15 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

Підлітки, один із яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин, проникли у магазин вночі, розбивши вікно.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в п’ятницю, 15 лютого,: «У Дрогобичі в ніч 14 лютого в одному з магазинів спрацювала тривожна сигналізація. На місце події негайно виїхав екіпаж поліції охорони. Поліцейські викрили та затримали двох зловмисників, котрі, розбивши вікно, проникли у магазин та викрали із приміщення спиртні напої та інший товар».

«Як з’ясували поліцейські, до скоєння злочину причетні двоє п’ятнадцятирічних хлопців, один з яких живе в Дрогобичі, інший – в одному зі сіл Дрогобицького району. Один із зловмисників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Речові докази поліцейські у них вилучили», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів