На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

10:30 17 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lv.npu.gov.ua

16 жовтня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному зі сіл Сокальського району на дорозі, що веде у лісосмугу, було виявлене тіло жінки без ознак життя.

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували особу померлої – нею виявилась 42-річна місцева мешканка».

«Оглядаючи тіло, поліцейські виявили сліди насильницької смерті – під час судово-медичної експертизи було з’ясовано, що смерть настала внаслідок численних тілесних ушкоджень, нанесених в область голови та життєво важливих органів. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті115 (вбивство) Кримінального кодексу, яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Проведеними оперативними заходами з’ясовано, що тілесні ушкодження загиблій наніс її 31-річний раніше судимий співмешканець під час конфлікту, що стався ввечері 13 жовтня. Зловмисник затриманий», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів