На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

14:37 14 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Працівники поліції проводять розслідування вбивства 46-річного місцевого мешканця, яке сталося 13 квітня в місті Соснівка в Сокальському районі.

Про це повідомили сьогодні, 14 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«13 квітня о 02.20 до Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлене на території стадіону тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 46-річний житель міста Соснівка загинув від травм голови.

Працівники поліції обгрунтовано підозрюють у скоєнні злочину 44-річного раніше судимого жителя Соснівки. Встановлено, що близько другої години ночі, 13 квітня на стадіоні між двома чоловіками виник конфлікт під час якого один з них вихопив з рук свого приятеля сокиру і завдав останньому кілька ударів по голові, які виявилися несумісними з життям. З місця події вилучено сокиру, яка стала знаряддям злочину.

Підозрюваного у вбивстві затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу  України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років). Ведеться слідство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів