На Львівщині затримали контрабандиста стероїдів

12:30 20 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ssu.gov.ua

У пункті пропуску «Рава-Руська» виявили приховані 1200 сильнодіючих таблеток.

«У Львівській області Служба безпеки України перекрила каналконтрабанди метандієнона – анаболічного стероїду, що використовується длязбільшення м’язів. На митному посту «Рава-Руська» Львівської митниці співробітники СБУ затримали львів’янина, який намагався незаконно переправити партіюанаболіків в одну з європейських країн. Понад тисячу штук пігулок вінприховав у власному одязі.Слідчим управління СБУ у Львівській області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 201 (контрабанда) Кримінальногокодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії», – повідомили сьогодні, 20 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління СБУ, де також опублікували фотографію з місця події. Натомість у Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби України розповіли у п’ятницю:

«Вчора, 19 листопада, внаслідок спільних заходів співробітників управління СБУ у Львівській області та працівників митниці, в пункті пропуску «Рава-Руська» виявлено велику кількість лікарського засобу «Данабол». Так, в зону митного контролю прибув рейсовий автобус, що прямував у Республіку Польщу.

За оперативною інформацією, що була у правоохоронців, митники ретельно доглянули громадянина України, 1981 року народження, уродженця Росії. Як результат, у його одязі і було виявлено приховані від митного контролю таблетки. У своєму складі вони містить сильнодіючу речовину метан діанон.

За цим фактом складено відповідні процесуальні документи. Дії громадянина мають ознаки тяжкого кримінального злочину, міру відповідальності визначить суд».

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, на сайті Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України, де також опублікували фотографії з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів