На Львівщині затримали двох водіїв, які скоїли смертельні ДТП

15:18 12 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Правоохоронці «вирахували» транспортні засоби за пошкодженнями, характерними після аварій.

«Співробітники Державтоінспекції за «гарячими слідами» розшукали у Львівській області водіїв, які скоїли ДТП та втекли із місця події», – повідомили сьогодні, 12 жовтня, в обласному управлінні ДАІ, де також опублікували фотографії з місць затримань і поінформували:

«Один такий випадок стався цієї п’ятниці близько 20.30 години у селі Ясенів, що у Бродівському районі, на автодорозі «Київ-Чоп». Керманич автомобіля «Ford Transit» вчинив наїзд на 29-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм пішохід помер на місці події, а водій, який скоїв цю ДТП, утік.

Проте уникнути відповідальності не вдалося. Щойно працівники Державтоінспекції отримали повідомлення про цю трагічну подію, одразу ж вирушили на пошуки порушника.

Утікача було затримано за «гарячими слідами». Правоохоронці помітили автомобіль «Ford» червоного кольору із механічними пошкодженнями. Водій прямував у напрямку Львова.

Інспектори ДАІ зупинили цей транспортний засіб та почали розпитувати керманича, чому в автомобілі побите лобове скло. Водій почав виправдовуватися: мовляв, і гадки не має, чому пошкоджене авто, однак, згодом, таки зізнався, що буквально кілька хвилин тому збив пішохода.

Чоловік пояснив, що залишив місце пригоди, бо злякався. Співробітники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу. 46-річного водія та автомобіль було доставлено до Бродівського райвідділку міліції. Проводяться слідчі дії.

Того ж дня близько 19.45 години до правоохоронців надійшло повідомлення про автопригоду, що відбулася на вулиці Львівській, 134 у місті Городок . Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 52-річного велосипедиста та одразу ж утік.

Від отриманих поранень керманич «двохколісного» загинув на місці пригоди.

Співробітники ДАІ оперативно встановили водія-втікача. Це 52-річний львів’янин.

Автомобіль «ВАЗ», яким керував чоловік, зупинили на стаціонарному посту ДАІ у селі Зимна Вода.

Правоохоронці помітили, що транспортний засіб має пошкодження, характерні після ДТП, тож одразу виникли підозри, що це авто причетне до трагічної автопригоди, що сталася в Городку. Співробітники Державтоінспекції викликали до місця події слідчо-оперативну групу. За цим фактом наразі триває розслідування.

Про це повідомили сьогодні, 12 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів