На Львівщині затримали адвоката, який вимагав та одержав $2000

13:55 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: doba.te.ua

Правник обіцяв громадянину вирішити питання про задоволення позовної заяви у цивільній справі щодо стягнення заборгованості за договором позики.

«Завдяки скоординованим діям слідчих прокуратури та працівників управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівського обласного УМВС.

25 червня «на гарячому» викрито адвоката, який вимагав та отримав 2000 доларів США неправомірної вигоди». За вказану суму правник обіцяв громадянину вирішити питання про задоволення позовної заяви у цивільній справі щодо стягнення заборгованості за договором позики.

На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною  3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), проводяться невідкладні слідчі дії та перевіряється версія щодо причетності судді у вказаній справі до вимагання хабара. Санкція зазначеної статті Кримінального Кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області. Про це повідомили сьогодні, 26 червня, в її прес-службі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів