На Львівщині засуджено до шести років позбавлення волі наркозбувача

15:05 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Правоохоронці встановили, що з червня 2014 року в Дрогобицькому районі місцевий мешканець реалізовував наркотичні засоби – бупренорфін, марихуану та опій ацетильований – по 200 гривень за один паперовий згорток.

Правоохоронці викрили наркозбувача й розпочали стосовно досудове розслідування за частинами 1 та 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за частиною 2 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України України. Натомість суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

У 2013 році його вже було засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік за вчинення крадіжок. Про це повідомили сьогодні, 25 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів