На Львівщині засудили розкрадача майна підприємства

13:45 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівник одного зі структурних підрозділів регіональної філії «Львівська залізниця» налагодив схему вивезення з території підприємства різних агрегатів та механізмів, які опісля реалізовував у якості брухту.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники управління захисту економіки у Львівській області та слідчого управління поліції Львівщини викрили працівника одного із структурних підрозділів регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця», котрий займався розкраданням майна товариства. Він був затриманий 1 червня під час вивезення вантажним автомобілем чергової партії металу загальною вагою понад 500 кілограмів. І транспортний засіб, і викрадені вироби були вилучені».

«Суд визнав винним працівника підприємства у скоєнні злочину за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Зловмиснику призначене покарання у вигляді позбавлення волі на строк чотири роки з позбавлення права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків в держаних та комунальних підприємствах установах і організаціях на строк два роки. На підставі статті 75 Кримінального кодексу України засудженому встановлено іспитовий термін тривалістю два роки», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів