На Львівщині засудили крадіїв автомобільних радіаторів

09:18 3 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Самбірський міський суд призначив двом злодіям за один злочин різні покарання.

До Самбірського міського відділу міліції надійшло в січні повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік розповів, що вночі, з його подвір’я невідомі викрали три радіатори до вантажного автомобіля «КамАЗ». Сума завданих збитків становить 6 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 32-річний та 37-річний раніше судимі мешканці одного з районів Львівської області. Один з викрадених радіаторів, зловмисники здали в пункт прийому металобрухту.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) КК України. Самбірський міський суд визнав зловмисників винними.

37-річному чоловікові суд призначив покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки. 32-річному злочинцю, суд обрав покарання у вигляді до чотирьох років та шести місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його власністю, оскільки він не відбув покарання, яке йому призначала феміда минулого року у листопаді.

Про це повідомили сьогодні, 3 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівської обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів