На Львівщині зареєстрували 12 порушень правил карантину

14:50 20 березня 2020 р.

Фото до новини

Правоохоронці продовжують заходи зі запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці склали 405 адміністративних протоколів за статтею 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Найбільше порушень виявлено на Дніпропетровщині. Зокрема поліцейські склали 75 адмінпротоколів».

«Порушення виявлені у Києві (31), Київській (32), Донецькій (62), Запорізькій (25), Херсонській (21), Сумській (20), Волинській (16), Вінницькій (14), Львівській (12), а також у Миколаївській (11), Кіровоградській (дев’ять), Харківській (п’ять) та Закарпатській (три) областях. Крім того, по 18 адмінпротоколів складено у Чернівецькій та Черкаській областях. По сім – у Рівненській та Чернігівській. Ще по чотири протоколи – в Івано-Франківській, Полтавській та Одеській областях У Тернопільській та Житомирській областях виявлено по два порушення. У Хмельницькій складено один протокол», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо шістьох фактів за статтею 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). Зокрема – у Харківській (три факти), по одному – у Волинській, Сумській та Дніпропетровській областях», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Як інформував «Щоденний Львів», правоохоронці закликають громадян, а також керівників установ та закладів ретельно дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу «Covid-19» та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо уникнення зараження короновірусом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів