На Львівщині закатували насмерть жінку

09:45 23 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 4studio.com.ua

Розбійники в масках увірвалися 22 січня близько 19.00 у житловий будинок у Радехові, катували його мешканців і заволоділи грошима.

Про це повідомили в четвер, 23 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції Львівщини. Як з’ясували правоохоронці, під час нападу у будинку перебувало п’ятеро людей – 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 та 87 років, і двоє дітей віком один і п’ять років.

«Нападники жорстоко катували власника будинку та нанесли тілесні ушкодження жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей і цінностей, після чого заволоділи коштами та втекли. Від отриманих травм одна з жінок померла на місці події», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

Слідчі слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) та частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Очільник поліції Львівщини запевнив: «До розкриття цього резонансного злочину задіяні найкращі фахівці різних служб та підрозділів поліції Львівщини. Працюють експерти, оперативники, слідчі та співробітники інших служб. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб встановити осіб, причетних до нападу та вбивства людини, і затримати їх».

На сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Фейсбук» розповіли, що розбійники увірвалися в помешкання керівника Радехівського лісгоспу й закатували насмерть його дружину.

Як інформував «ЩЛ», у Львові схопили грабіжників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів