У Львові схопили грабіжників

13:50 22 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали в середу, 22 січня, близько четвертої години ранку трьох грабіжників.

В управлінні патрульної поліції у Львівській області повідомили, що його працівники зауважили в середу, 22 січня, близько четвертої години ранку на площі Різні, що троє невідомих почали ховати від них обличчя й намагалися уникнути зустрічі. Двоє з них різко зайшли в приміщення кафе.

Інспектори зупинили чоловіка, який лишився на вулиці і спробував піти геть. У нього під час поверхневої перевірки виявили два смартфони. Щойно патрульні вимкнули на одному з них режим «Політ» – одразу зателефонувала жінка і повідомила, що телефон вкрали у її чоловіка разом з документами та банківською карткою в одному із закладів громадського харчування.

43-річний львів'янин одразу кинув на землю паспорт та платіжну картку. Перевіряючи інших двох, у 33-річної жінки виявили телефон, який, з її слів, їй не належить. Вона, начебто, знайшла його в центрі міста. Згодом громадянка написала заяву про добровільну здачу телефону.

Потерпілий від крадіжки, 34-річний львів'янин, приїхав у відділ поліції та написав заяву. Розповів, що крадіжка трапилася ще о 19-й годині 21 січня. Другий телефон, знайдений в ймовірного зловмисника, теж йому не належав, тож власника встановлять слідчі.

Як інформував «ЩЛ», у Львові пограбували безпорадного юнака.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів