На Львівщині заарештували винуватця смертельної ДТП

10:10 12 лютого 2019 р.

Яворівський районний суд

Яворівський районний суд
Фото: google.com.ua

Правоохоронці завершили розслідування в межах кримінального провадження, зареєстрованого за фактом ДТП, яка трапилася 16 грудня в селищі Івано-Франкове на Яворівщині.

Про це повідомили у вівторок, 12 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «16 грудня автобус «Неоплан» зіткнувся із автомобілем «Volvo» на автодорозі «Львів-Краковець». Водій та троє пасажирів легковика загинули на місці події, а ще один – отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження».

«30 січня прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного киянина (водія автобуса), якому інкриміновано частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб). На даний час триває судовий розгляд».
«Обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами. 11 лютого Яворівський районний суд Львівської області продовжив вказаній особі міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів