На Львівщині заарештували підозрюваного у вбивстві напідпитку

11:20 24 червня 2019 р.

Жидачівський районний суд

Жидачівський районний суд
Фото: google.com.ua

Слідчі з’ясували, що житель Жидачівського району напідпитку умисно завдав декілька ударів металевим предметом у голову 58-річному знайомому.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 24 червня: «За процесуального керівництва органів прокуратури Львівської області повідомлено про підозру 43-річному мешканцю Жидачівського району Львівської області у вчиненні ним злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає позбавлення волі до 15 років. Подія трапилась 16 червня цього року в будинку потерпілого в Ходорові на Львівщині».

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що зловмисник напідпитку умисно завдав декілька ударів металевим предметом у голову 58-річному знайомому. Надалі гострим предметом наніс йому численні проникаючі колото-різані рани грудної клітки і живота, які пошкодили внутрішні органи. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці пригоди. Щоб приховати сліди злочину чоловік сховав тіло на території сусіднього господарства, прикривши сіном», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«За клопотанням сторони обвинувачення слідчим суддею Жидачівського районного суду Львівської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів