На Львівщині заарештували чоловіка, який зберігав тротил

11:28 27 травня 2019 р.

Бродівський районний суд

Бродівський районний суд
Фото: google.com.ua

Бродівчанину, який незаконно торгував наркотиками та зберігав вибухові речовини, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили в понеділок, 27 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Радехівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Броди, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 263 (носіння, зберігання, придбання вибухових речовин без передбаченого законом дозволу) й частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинені повторно)».

«Під час санкціонованого обшуку помешкання у підозрюваного виявлено та вилучено наркотичну речовину «марихуану», психотропну речовину «амфетамін», а також корпус ручної наступальної гранати РГД-5, споряджений вибуховою речовиною тротил. Наркотичні засоби та психотропні речовини чоловік збував за грошову винагороду», – поінформували також у прокуратурі.

«Бродівським районним судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів доходів громадян, що становить понад 153 тисяч гривень. За вчинене фігуранту загрожує від шести до 10 років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів