На Львівщині за побиття карають... умовно

11:56 17 вересня 2013 р.

Фото до новини

Навіть якщо жертви втрачають свідомість і переносять операції

П’ятьма роками ув’язнення з трирічним іспитовим терміном покарано за побиття людини фермера зі Самбора на Львівщині. Про це інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Суд першої інстанції визнав забіяку винним у завданні тяжких тілесних ушкоджень і постановив відшкодувати потерпілому 150 тисяч гривень матеріальної шкоди і 25 – моральної. Але апеляційний суд пом’якшив цей вирок, зменшивши його до трьох років іспитового терміну.

А трапився цей інцидент у Самборі, де постраждалий, побачивши у себе на городі сусідських свиней, необачно, як виявилося, пішов скаржитися їх власнику. Але той чомусь вирішив, що чоловік прийшов красти його свиней, відтак між ними виникла сварка, що переросла в бійку.

Даючи свідчення про ці події, потерпілий повідомив правоохоронцям, що коли фермер його бив, то він навіть втрачав через свідомість, тепер не може пригадати те, скільки часу тривала екзекуція. Пам’ятає лише те, що приїхала міліція, а його самого доставили у лікарню, де він приходив до тями трохи менше трьох тижнів.

Причому переніс там операцію. Але судді в Україні вперто продовжують привертати до себе увагу своїми, ще мяко висловлюючись, суперечливими вироками...

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів