На Львівщині вилучили гранати у квартирних злодіїв

17:45 11 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали в Дрогобичі злочинну групу, причетну до квартирних крадіжок.

У прес-службі Головного управління поліції у Львівській області повідомили в понеділок, 11 лютого: «Працівники управління стратегічних розслідувань поліції Львівщини спільно з оперативниками Дрогобицького відділу поліції викрили зловмисників, котрі впливали на криміногенну ситуацію в регіоні. До затримання рецидивістів залучали бійців спецпідрозділу КОРД».

«Трьох зловмисників затримали вчора, 10 лютого, близько 21.00 після скоєння крадіжки з квартири на вулиці Шевченка у Дрогобичі, коли вони саме «ділили здобич» – викрадені гроші та майно», – розповів очільник  поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

«Особи затриманих з’ясовані – ними виявились троє місцевих мешканців, двоє віком 28 років,  котрі раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності та третій – 35-річний. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмисники затримані», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Під час санкціонованих обшуків у помешканнях зловмисників та в орендованому гаражі поліцейські виявили та  вилучили зброю, боєприпаси різного калібру, гранати, готівкові кошти та інші речові докази. Встановлено, що вони підтримували так звані «злодійські традиції» та впливали на криміногенну ситуацію у регіоні», – зазначив Валерій Середа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів