На Львівщині виготовляли небезпечні для здоров'я дезинфікатори

19:09 2 липня 2020 р.

Фото до новини

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виробництва небезпечних для здоров’я дезінфікуючих засобів.

Про це інформує ГУ поліції у Львівській області

Співробітники відділу розслідування злочинів загально кримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно із працівниками управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області викрили на території Стрийського району незаконне виробництво дезінфікуючих засобів та засобів особистої гігієни, які не відповідають санітарним вимогам та є небезпечними для здоров’я людей.

Сьогодні, 2 липня, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили ємності із двома тонами готової продукції та трьома тонами сировини, етикетки, та бухгалтерську документацію. Усе вилучене буде скеровано на експертне дослідження. Також встановлюються особи, причетні до виготовлення небезпечного фальсифікату та місця його реалізації.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.227 (Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці проводять санкціоновані обшуки та інші слідчі дії.

Нагадаємо, у Стрию виявили 28 тисяч пляшок підробленого алкоголю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів