На Львівщині впіймано на хабарі міліціонера

21:58 4 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження й призначено службове розслідування.

Співробітники управління внутрішньої безпеки у Львівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили під час отримання неправомірної вигоди у розмірі однієї тисячі доларів співробітника Бориславського міського відділу міліції. Цей правоохоронець вимагав та отримав ці гроші від місцевих мешканців за непритягнення їх до кримінальної відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацію майна.

За даним фактом начальник головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк призначив службове розслідування. Про це повідомляє сьогодні, 4 лютого, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів