На Львівщині відпустили під домашній арешт викрадача автівки

09:30 21 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

19 січня близько восьмої ранку в Яворівський відділ поліції звернувся 21-річний місцевий жмтель, який повідомив про викрадення його автомобіля з території автозаправки.

Про це розповіли в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку, екіпажі груп реагування патрульної поліції та інші співробітники Яворівського відділу поліції. Відтак, вже за кілька хвилин викрадений автомобіль виявили на об’їзній дорозі міста Яворів, зупинили його й затримали 21-річного місцевого жителя, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалипрацівники поліції, він викрав автомобіль «Мітсубісі Карісма», який стояв біля колонки на автозаправці, а його власник здійснював оплату за пальне.
Слідчі Яворівського відділу поліції оголосили затриманому підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. А суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту терміном на 60 діб. Йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», поліціянти розшукали винуватця загибелі львів’янина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів