Поліціянти розшукали винуватця загибелі львів’янина

14:05 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

14 січня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення, що на автодорозі в селі Солонка на Пустомитівщині виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували особу загиблого – ним виявився 58-річний  львів’янин, який помер від отриманих травм внаслідок наїзду автомобіля.

Поліціянти негайно розпочали комплекс заходів з розшуку водія-втікача, до яких були задіяні слідчі, оперативники карного розшуку, дільничні офіцери та інспектори сектору реагування патрульної поліції Пустомитівського відділу поліції. Невдовзі вони виявили автомобіль «Мерседес» з характерними пошкодженнями, а також встановили, що до вчинення смертельного наїзду на чоловіка причетний 35-річний мешканець Пустомитівського району.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Про це повідомили в середу, 15 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області

Як інформував «ЩЛ», винуватець загибелі львів’янина втік із місця ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів