На Львівщині відмовилися отримати повістки троє депутатів міськради

16:28 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: newsru.ua

Як повідомили в понеділок у Бориславській міськраді, під час її пленарного засідання відбулося вручення повісток військовозобов’язаним депутатам.

На сайті Бориславської міськради повідомили сьогодні, 9 лютого, що під час її пленарного засідання відбулось вручення повісток військовозобов’язаним депутатам. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією начальника відділу обороно-мобілізаційної роботи міської ради Володимира Івасенка, Дрогобицько-Бориславським ОРВК було надано для вручення 14 повісток військовозобов’язаним депутатам міської ради. Із них отримали повістки: Михайло Гопшта, Володимир Драган, Ігор Кравецький, Ігор Кобилецький, Роман Яворський, Ігор Михаць, Роман Кікіс.

Відмовились від отримання повісток: Ігор Мельник, Андрій Андросов, Михайло Лазар.   Депутат від фракції ВО «Свобода» Юрій Черкашин не отримав повістку через те, що з перших днів конфлікту перебуває в зоні АТО.  Іншим військовозобов’язаним депутатам не вдалося вручити повістки у зв’язку з їхньою відсутністю на сесії міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів