На Львівщині умовно покарали псевдомінера будинку

11:24 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, у Самборі засуджено до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік 18-річного дезінформатора про «замінування» житлового будинку.

8 лютого до Самбірського міського відділу міліції зателефонував невідомий та повідомив, що у житловому будинку, на одній з вулиць міста, знаходиться вибуховий пристрій. На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Львівського обласного управління МВС, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

Після ретельного обстеження будинку та прилеглої до нього території, вибухових пристроїв правоохоронці не виявили. Проведеними слідчо-оперативними заходами, працівники міліції встановили особу аноніма, котрий «замінував» будинок.

Ним виявився 18-річний місцевий мешканець. Раніше до кримінальної відповідальності молодик не притягався.

Самбірський міський суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік. Про це повідомили сьогодні, 14 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівськогог обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів