На Львівщині триває поліційна спецоперація

10:45 2 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці проводять на території Львівської області комплекс оперативно-розшукових заходів для з’ясування місцеперебування й затримання 56-річного жителя Харківської області.

Про це розповіли в понеділок, 2 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що 1 березня близько 21.25 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Садовій у Пустомитах сталась стрілянина, внаслідок якої були поранені молода дівчина та чоловік. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники управління карного розшуку, Управління поліції охорони, патрульні, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області поліції Василь Віконський розповів: «Проведеними заходами було встановлено, що близько 21.00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній жительці Яворова, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник втік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5». На території Львівської області введено поліцейську операцію, до розшуку та затримання зловмисника задіяні працівники усіх без винятку підрозділів поліції Львівщини, патрульні поліціянти та співробітники інших служб».

Унаслідок  поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті «швидкої», а 42-річний мешканець Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований. Невдовзі в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліціянти виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

За підозрою у вчиненні вбивства та замаху на вбивство розшукується Віктор Тур 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети – зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Усіх, хто володіє інформацією, яка допоможе визначити місце перебування зловмисника, просять зголоситись на оперативну лінію 102. Розшукуваний може бути озброєний!

Як інформував «Щоденний Львів», правоохоронці розшукують Віктора Тура 1963 року народження з Харківщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів