На Львівщині триває операція «Рубіж-2016»

14:42 29 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Податкові міліціонери виявили контрабандні товари на 1,5 млн. гривень.

«Податкова міліція продовжує руйнування схеми імпорту товарів подрібненими партіями», – запевнили сьогодні, 29 червня, «Щоденний Львів», у прес-службі обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці:

«24 червня 2016 року в межах операції під умовною назвою «Рубіж-2016», працівниками податкової міліції області продовжено руйнування схеми незаконного ввезення товарі народного споживання на територію України подрібненими партіями, з подальшим їх накопиченням в спеціалізованих місцях, розташованих в прикордонних зонах, з метою транспортування та збуту їх в інших регіонах України. Так, через міжнародний пункт пропуску «Угринів», використовуючи транспортні засоби (мікроавтобуси марки мерседес «Спрінтер») здійснювалося перевезення товарів по смузі «зелений коридор»  громадянами, що перебували в транспортних засобах, так званими «піджаками», які декларували ввезення товару виключно для власних, сімейних потреб, не пов’язаних із веденням підприємницької діяльності, використовуючи допустимі законодавством норми ввезення товару без його розмитнення.

У ході проведення обшуку житлового приміщення та прибудинкових приміщень у одному з прикордонних сіл області, виявлено товари ввезені за такою схемою, а саме: біодобрива, тканина в рулонах, сіль для ванни, лосьйон для тіла, набори для душа, туалетна вода для дітей та дорослих,  кондиціонери для волосся. Орієнтовна вартість виявленого товару складає 1,5 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів