На Львівщині судитимуть заступника керівника районного відділення «Укрпошти»

16:56 2 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Правоохоронцями доведено, що через недбале ставлення до виконання службових обов’язків, вказаний керівник допустив для перевезення грошових коштів листоношу без надання йому відповідної охорони, спеціального автомобіля, зброї та спецзасобів.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим управлінням органів внутрішніх справ завершено досудове розслідування стосовно одного із керівників структурного підрозділу ЛДППЗ «Укрпошта», який обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Правоохоронцями доведено, що через недбале ставлення до виконання службових обов’язків, вказаний керівник допустив для перевезення грошових коштів листоношу без надання йому відповідної охорони, спеціального автомобіля, зброї та спецзасобів.

Таким чином, у разі настання небезпеки, останній фактично перебував у беззахисному стані. Відтак, у серпня 2014 року у Самбірському районі злочинці, скориставшись відсутністю належної охорони листоноші, поблизу лісосмуги вчинили на нього збройний напад, при цьому заволоділи значною сумою грошових коштів, призначених для соціальних виплат пільговим категоріям громадян та вбили працівника поштового відділення.

З огляду на це, заступнику керівника районного поштового відділення інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України. На даний час, у кримінальному провадженні прокуратурою затверджено обвинувальний акт, який скеровано для розгляду в суд.

Про це повідомили сьогодні, 2 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів