На Львівщині судитимуть за побиття хлопчика 70-річну жінку

12:28 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bug.org.ua

Стрийські правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду кримінальне провадження щодо 70-річної мешканки одного з сіл Стрийського району, яка заподіяла легкі тілесні ушкодження своєму односельчанину – десятилітньому хлопчику.

До Стрийського міського відділу міліції 1 травня з заявою звернулася мешканка одного з сіл Стрийського району. Жінка просила притягнути до відповідальності односельчанку, яка спричинила її малолітньому синові тілесні ушкодження.

У ході слідства правоохоронці встановили, що дитину побила 70-річна жінка. Вона нанесла дитині удар по спині сапою – господарським інструментом.

Як пояснила підозрювана, таким чином вона хотіла «провчити» хлопця за непослух. Дітлахи, які бавилися на вулиці в м’яча, не реагували на її зауваження – то м’яча закинуть у город, то курей налякають.

Цього разу терпець бабусі урвався, тож вона забрала м’яча і не хотіла віддавати його дітям. Хлопець натомість вирішив вибити м’яча з бабусиних рук і забрати свою іграшку. 

Саме тому бабуся з пересердя й вдарила хлопця по спині. За висновком експерта, тілесні ушкодження, які заподіяла бабуся дитині, відносяться до категорії легких.

70-річну жінку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Вчинене карається штрафом доп'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськимироботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів